Какво включва нашия SEO пакет

SEO на онлайн магазин

Иначе казано за какво ще си дадете парите ако ползвате нашите SEO услуги. Ние не ви обещаваме, че след един месец ще сте на челна позиция в Гугъл. Които ви обещае това значи ви лъже. SEO е много бавен процес. SEO се прави всеки ден, анализира се, надгражда се. Тя не се прави един месец и след това да се спре. Това е много груба грешка.

Първото, което ще направим е анализ на вашия онлайн магазин. Дали има правилно попълнени тагове, ще направим анализ на ключовите думи и ще ви консултираме за нови. Ще ви дадем реална представа къде се намира вашия онлайн магазин. Ще започнем оптимизирането на описания на артикули, мета тагове и снимки и цялостна семантика на сайта, касаеща SEO и ползваемост от клиентите, скорост на сайта, адаптивност към мобилни устройства.

Има много неща, които не засягат SEO но могат да попречат на вашите клиенти да купуват – неясни описания на артикули, неадекватни доставка, плащане и транспорт и много други важни неща.

Ще започнем да градим така наречения „линк билдинг“ или връзки от други сайтове към вашия. Това включва писане и публикуване на PR статии в квалитетни сайтове. Работим с много добри копирайтъри, което гарантира качеството на вашите PR материали. Има много нови насоки и техники в „линкбилдинга“ които ще приложим и ще ви предпазим от ползването на остарели и доказано неефективни такива.

Ако имате въпроси пишете ни, ще се постараем да ви отговорим най-скоро. За цени погледнете тук

f | Сподели с приятели