Полезно

Често задавани въпроси :
Не знаете как ще изглеждат вашите снимки. Свържете се с нас, ние ще ви консултираме, може да заснемем безплатно за вас няколко продукта.

Въпрос : От друг град сме, как може да стане снимането на модната ни колекция?
Отговор:  Дрехите или продуктите може да ни ги изпратите по куриер, след като ги снимаме ние ще ви ги върнем обратно.

Въпрос: Как да избера модел за снимките на нашите дрехи ?
Отговор: Ние работим с най-добрите модели в града и района, можем да Ви покажем снимки от фотосесии и да Ви консултираме кой модел ще е най-подходящ за вас.

Въпрос: Колко ще ми струва наемането на фотомодел и гримьор. 
Отговор: 
Хонорара на фотомодела и гримьора зависи от сложността и продължителността на конкретната фотосесия, но ние можем да ви предложим най-изгодни за вас условия. Ние не работим с агенции за модели и не сме такава агенция, нашата цел е да Ви улесним максимално. Ние не печелим от подбора и предлагането на модели.

Въпрос: Защо да ползвам фотостудио, след като мога да ги снимам с новия си телефон .
Отговор: Качествените снимки увеличават продажбите. Ясните, изчистени снимки на даден продукт, вдъхват доверие и сигурност в клиентите и те купуват продукта. Качеството на снимката зависи от много други фактори освен броя мегапиксели – оптика, светлина, композиция, цветопредаване. Обработката на снимките също е много важна част от процеса на снимане.  

Въпрос: Клиентите на нашия електронен магазин се оплакват, че цветовете на дрехите ни от снимките не отговарят на действителните. Как да се справим с този проблем.
Отговор: Нашето фотостудио има изградена система за управление на цветовете с което гарантираме, че това което заснемем ще отговаря като цвят на вашите артикули.

Въпрос:  
Какво представлява ретуш на снимка и защо се налага снимката да се обработва?
Отговор: Няма идеален фотомодел и идеална снимка. Всеки фотомодел има бемки, бръчки или други дребни неща, които могат да се обработят със софтуер. Много често се увеличава контраста в областта на очите и устните, което прави снимката много по въздействаща. Както обичам да казвам „Визията продава„. Освен това може да се вдигне динамиката в изображението и други софтуерни манипулации, които няма как да се реализират с осветлението и фотоапарата. Също така може софтуерно да се увеличи контраста на дрехата, което няма как да стане само с оптиката на фотоапарата.  Изключително важно при модната фотография и снимките за каталози. Така имате чувството, че виждате дрехата на живо, а не на снимка.