Полезно

Често задавани въпроси :
Не знаете как ще изглеждат вашите снимки . Свържете се с нас , ние ще ви консултираме , може да заснемем безплатно за вас няколко продукта .

Въпрос : От друг град сме , как може да стане снимането на модната ни колекция?
Отговор:  Дрехите или продуктите може да ни ги изпратите по куриер, след като ги снимаме ние ще ви ги върнем обратно.

Въпрос: Как да избера модел за снимките на нашите дрехи ?
Отговор: Ние работим с най-добрите модели в града и района, можем да ви покажем снимки от фотосесии и да ви консултираме кой модел ще е най-подходящ за вас .

Въпрос: Колко ще ми струва наемането на фотомодел и гримьор. 
Отговор: 
Хонорара на фотомодела и гримьора зависи от сложността и продължителността на конкретната фотосесия, но ние можем да ви предложим най-изгодни за вас условия.

Въпрос: Защо да ползвам  фотостудио ,  след като мога да ги снимам с новия си телефон .
Отговор: Качествените снимки увеличават продажбите. Ясните, изчистени снимки на даден продукт, вдъхват доверие и сигурност в клиентите и те купуват продукта. Качеството на снимката зависи от много други фактори освен броя мегапиксели – оптика, светлина , композиция ,  цветопредаване . Обработката на снимките също е много важна част от процеса на снимане.  

Въпрос: Клиентите на нашия електронен магазин се оплакват , че цветовете на дрехите ни от снимките не отговарят на действителните . Как да се справим с този проблем
Отговор: Нашето фотостудио има изградена система за управление на цветовете с което гарантираме , че това което заснемем ще отговаря като цвят на вашите артикули .

Въпрос:  
Какво представлява ретуш на снимка и защо се налага снимката да се обработва?
Отговор: Няма идеален фотомодел и идеална снимка . Всеки фотомодел има бемки , бръчки или други дребни неща , които могат да се обработят със софтуер. Много често се увеличава контраста в областта на очите и устните , което прави снимката много по въздействаща . Както обичам да казвам ” Визията продава” . Освен това може да се вдигне динамиката в изображението и други софтуерни манипулации, които няма как да се реализират с осветлението и фотоапарата.  Също така може софтуерно да се увеличи контраста на дрехата , което няма как да стане само с оптиката на фотоапарата.  Изключително важно при модната фотография и снимките за каталози. Така имате чувството, че виждате дрехата на живо , а не на снимка .

Въпрос:   Какво е SEO оптимизация на снимки ?
Отговор:  
Търсачките не могат да разберат(поне за сега) какво има на Вашите снимки.
За търсещите машини е много по добре ако името на снимката на вашата дреха е damska-roklia.jpg а не img2036.jpg  ( препоръчително е  имената да са на латиница а не ка кирилица . Ние ще транслитерираме имената на снимките за да сте по добре разбрани от търсещите машини )
Ако то отговарят на съдържанието от страницата на сайта Ви, ще се увеличи доверието на търсачките към Вашия сайт а от там и по- добро класиране в SERP. Освен това Вашите снимки ще могат да се класират при търсене на изображения в търсачките. Така хора, които са търсили изображения по ключова дума ще могат да достигнат до Вашия сайт.  Има и други тънкости в On page SEO за изображения, за които ние можем да ви консултираме.

Въпрос : Искаме да ни направите фотосесия. Мога ли да поканя и други хора.
Отговор: Да , разбира се. Няма ограничение в броя на хората , които участват във фотосесията . Цените ни може да видите на страницата Цени.