Цени

Модна фотосесия  (снимки на дрехи за онлайн магазини или каталози на бял фон):
7 лв. на снимка, одобрени и обработени.
В тези цени не е включен хонорара на моделите и грим.

Фотостудиото работи и може да осигури най-добрите фотомодели и гримьори в града и района .
При снимки на цветен фон – фонът се заплаща отделно. Фотостудиото няма практика да снима дрехи на пластмасови манекени. Защо може да прочетете тук.

Продуктова фотография – снимки на продукти :
В зависимост от сложността на заданието, Вашите изисквания и броя на снимките можем да ви дадем точна цена след като заснемем няколко Ваши продукта.

Интериорна фотография – снимки за хотели и къщи за гости
– обработена и одобрена снимка 8 лв на кадър
плюс транспортни разходи. ( офертата важи при минимум 30 снимки)
Можем да ви предложим и комплексна услуга – заснемане на вашия хотел или къща за гости и изграждане и поддръжка и хостинг на сайт,  както и популяризирането му и изграждане на рекламна стратегия. Примерна оферта с цени може да видите тук

Професионална фотосесияБизнес фотосесияСнимки за рекламна кампания, предизборна кампания – един час, 5 обработени (дълбоко ретуширани) снимки – базова цена 50 лв. Всяка следваща обработена(дълбоко ретуширана)снимка 7лв.


SEO месечен пакет за електронен магазин – Базова цена от минимум 4 месеца по 50лв на месец.


Фотостудио под наем – 15 лв за започнат час (минимално един час) или 80 лв за ден (без фотоапарат и обектив). Времето за нас е ценно и затова го отчитаме от когато сте ангажирали студиото, а не от когато сте дошли.

Наем за фотоапарат и обектив – 15 лв за започнат час или 50 лв за ден (само за работа във фотостудиото ).

При използване на хартиените фонове по които се стъпва, за снимки в цял ръст, се заплаща цена от 15 лв за лин. метър от използвания фон.

Калибриране на фокус на обектив – 10лв на обектив.

Ползване на техника извън студиото – цени по договаряне

*Запазваме си правото да откажем наемане на техника или фотостудиото ако сметнем, че клиентите не могат да се справят с техниката или нямат необходимото отношение към пазенето и съхранението и.