Цени

Модна фотосесия  (снимки на дрехи за онлайн магазини или каталози на бял фон):
6 лв. на снимка, одобрени и обработени.
В тези цени не е включен хонорара на моделите и грим.

Фотостудиото работи и може да осигури най-добрите фотомодели и гримьори в града и района .
При снимки на цветен фон – фона се заплаща отделно. Фотостудиото няма практика да снима дрехи на пластмасови манекени. Защо може да прочетете тук.

Продуктова фотография – снимки на продукти :
в зависимост от сложността на заданието, Вашите изисквания и броя на снимките цените са между 4 и 50 лв на обработена снимка. Можем да ви дадем точна цена след като заснемем няколко Ваши продукта.

Интериорна фотография – снимки за хотели и къщи за гости
– обработена и одобрена снимка 8 лв на кадър
плюс транспортни разходи. ( офертата важи при минимум 30 снимки)
Можем да ви предложим и комплексна услуга – заснемане на вашия хотел или къща за гости и изграждане и поддръжка и хостинг на сайт,  както и популяризирането му и изграждане на рекламна стратегия. Примерна оферта с цени може да видите тук

Професионална фотосесияБизнес фотосесияСнимки за рекламна кампания, предизборна кампания – един час, 5 обработени (дълбоко ретуширани) снимки – 50 лв. Всяка следваща обработена(дълбоко ретуширана)снимка 7лв.


Фотостудио под наем – 10лв за започнат час или 50 лв за ден . (без фотоапарат и обектив ). Може да Ви откажем тази услуга ако преценим, че не може да се справите с фотографското оборудване.

Наем за фотоапарат и обектив – 10 лв за започнат час или 50 лв за ден (само за работа във фотостудиото ).

При използване на хартиените фонове, за снимки в цял ръст, се заплаща цена от 15 лв за лин. метър

Наем на калибратор Spyder 3 Elite 15лв на ден. (фотостудиото може да откаже калибрация, ако монитора е безсмислено да се калибрира )

Обучение за работа във фотостудио, фотошоп и обработка(ретуш) на снимки – 20лв. час.

Ползване на техника извън студиото – специална оферта :
моноблок 300WS с мощно пилотно осветление  + бютидиш  + статив 3.60m + синхронизатор + удължител 20м. -40лв на ден ( за нови клиенти се изисква депозит 500лв )

Запазваме си правото да откажем наемане на техника или фотостудиото ако сметнем, че клиентите не могат да се справят с техниката.


SEO месечен пакет за електронен магазин – 50лв на месец